Coin Master Free/Falas Spins dhe Coins Link/Lidhja 2020

Në Coin Master, Spins është gjëja më e rëndësishme për të cilën ne të gjithë duhet të vazhdojmë të rrokullisim makinën, por gjithçka hasim një mungesë spins. Kështu që këtu në këtë artikull, unë do t’ju jap 7 mënyra nga të cilat mund të merrni free spins çdo ditë, plus unë do të azhurnoj këtë artikull çdo ditë me free spin coin master link 2020, të cilat zyrtarisht janë dhënë nga krijuesit e lojës Moonactive.

1. Lidhje Ditore Free Spin Coin Master Link 2020

Mënyra e parë dhe mënyra më e lehtë për të marrë free spins është duke rrëmbyer bonuse ditore. Daydo ditë, ekipi i Coin Master lëshon zyrtarisht shpërblime falas për lidhjet me monedha dhe spins në platformën e tyre të mediave sociale si Facebook, Twitter, Instagram dhe Trading Group.

Coin Master Free Spins and Coins Link List 2020

FREE SPINS & COINSDATE & DAY REWARD LINKS


 • Wednesday, 30 September 2020
Collect


 • Wednesday, 30 September 2020
Collect


 • Wednesday, 30 September 2020
Collect


 • Wednesday, 30 September 2020
Collect


 • Tuesday, 29 September 2020
Collect


 • Tuesday, 29 September 2020
Collect


 • Tuesday, 29 September 2020
Collect


 • Tuesday, 29 September 2020
Collect


 • Monday, 28 September 2020
Collect


 • Monday, 28 September 2020
Collect


 • Monday, 28 September 2020
Collect


 • Sunday, 27 September 2020
Collect


 • Sunday, 27 September 2020
Collect


 • Sunday, 27 September 2020
Collect


 • Saturday, 26 September 2020
Collect


 • Saturday, 26 September 2020
Collect


 • Saturday, 26 September 2020
Collect


 • Saturday, 26 September 2020
Collect


 • Friday, 25 September 2020
Collect


 • Friday, 25 September 2020
Collect


 • Friday, 25 September 2020
Collect


 • Friday, 25 September 2020
Collect


 • Friday, 25 September 2020
Collect

Këtu kemi një vëmendje në të gjitha llogaritë e tyre në mediat sociale dhe vazhdojmë të azhurnojmë të gjitha lidhjet më të fundit posa të publikojnë. Kështu që ju nuk keni nevojë të shkoni në profilet e tyre në çdo media të mediave sociale dhe të vazhdoni të kontrolloni, thjesht duhet të mbani njoftimin tonë për postin në mënyrë që sa herë që të azhurnojmë këtë postim me një lidhje të re, do të merrni njoftim në celularin ose desktopin tuaj dhe ju lehtë mund të mbledhë shpërblime free spins dhe coins link.

Zakonisht, ata japin 4-5 link në ditë në formën e 25 spins, 2 milion monedha, 10 rrotullime + 1 milion monedha dhe Ngjarja Balloon Frenzy. Koha e dhënies nuk është e caktuar, kështu që ne duhet të vazhdojmë të kontrollojmë faqet e tyre në median sociale dhe pasi ta publikojnë atë, ne do ta rinovojmë atë dhe do të marrësh njoftimin nga ne nëse e mbani njoftimin.

Ju keni free spins dhe monedhat, por miqtë tuaj të mirë dhe anëtarët e familjes nuk janë, ndajeni edhe këtë postim me ta, në mënyrë që të mund të kenë edhe disa spins dhe monedha falas.

coin-master-Gjuha-shqipe

2. Fto shokë

Po, duke ftuar të tjerët që nuk e kanë instaluar kurrë këtë lojë më parë mund t’ju japin 40-120 spins free. Kam parë që të luash këtë lojë me miqtë është më argëtuese, gjithashtu me familjarët tuaj. Kështu që, nëse keni disa miq ose një anëtar të familjes që duan të luajnë lojëra celulare, ftojini ata në këtë lojë duke ndarë lidhjen tuaj për referencë për coin master, dhe në këtë mënyrë ju lehtë mund të fitoni free spins.

Gjërat që duhet të mbani në mend para se t’i ftoni ato , ato duhet të jenë tashmë shoku juaj në Facebook dhe ata duhet të përdorin lidhjen tuaj të referimit për të instaluar aplikacionin coin master të lojërave në telefonin e tyre. Gjithashtu, pas kësaj ata duhet të lidhin lojën me llogarinë e tyre në Facebook. Pasi t’i bëni këto 2 gjëra, do të merrni njoftim për të mbledhur 40-120 spins falas.

3. Kalendari i shpërblimeve

Për të marrë shpërblime falas nga kalendari i shpërblimeve, thjesht duhet të hapni aplikacionin çdo ditë dhe do të merrni vetë shpërblimin e hyrjes ditore vetë në lojë. Do ditë shuma e shpërblimit bëhet më e madhe dhe po ajo ka free spins, coins dhe gjoks Magjik.

4. Mblidhni dhurata

Një mënyrë tjetër për të marrë free spins është mbledhja e dhuratave e cila u dërgohet nga miqtë tuaj në lojë. Thjesht duhet të shkoni në seksionin e dhuratave dhe do të shihni që shoku juaj ju ka dhuruar tjerrje dhe monedha . Mblidhni të gjithë dhe mos harroni t’i dhuroni përsëri, nuk do të zbriten nga spins dhe monedhat tuaja totale. Ju mund të merrni 100 spins maksimale falas duke mbledhur dhurata tjerrje nga miqtë tuaj.

5. Komplete të plotë kartash

Ju mund të merrni një sasi të madhe të spins free duke kompletuar grupet e kartave . Ju duhet të mbledhni të gjitha kartat e një seti, pasi të keni marrë të gjithë kartat e një seti, do të merrni një shpërblim të madh pa pagesë. Por ne duam të bëjmë çdo mënyrë të mundshme për të marrë më shumë free spins, kështu që ja këshillat e mia gjithmonë të kompletuara, kur vendosni Event Blast Card Event , në mënyrë që të mund të merrni 30% tjerrje shtesë.

Kompletimi komplet është pjesë shumë e rëndësishme e zotit të coin master pasi jep shumë rrotullime falas dhe të cilat mund të rritin nivelet dhe yjet e fshatit tuaj. Kompletimi i kartave nuk është aq shumë i vështirë, ju lehtë mund të merrni kartat normale në Grupin Zyrtar të Tregtimit dhe thjesht duhet të merrni karta ari nga gjoksi pasi ato nuk mund të dërgohen.

6. Rrota e përditshme e Bonusit

Mos harroni të rrotulloni rrotën e përditshme të bonusit, ai bëhet falas çdo 24 orë pasi ta rrotulloni. Pra, vazhdoni ta rrotulloni atë sa më shpejt që të jenë në dispozicion. Rrota Bonus jep miliona deri në miliarda monedha falas.

7. Fshat i plotë

Si parazgjedhje, sa herë që ju të përfundoni fshatin tuaj, ju merrni 25 free spin. Por nëse doni më shumë spins nga kompletimi i fshatit tuaj, atëherë duhet të prisni për ngjarjen Master Village. Kur eventi i Village Master është në aktivitet, do të merrni 50-100 rrotullime falas plus shpërblime të tjera. Bettershtë më mirë të përdorësh eventin e Village Master, është çdo ditë për shumë pak minuta sikurse rreth 30-60, por do të japësh shumë.

8. Paketë

Ekzistojnë shumë lloje të paketave të blerjeve që vijnë çdo ditë në coin master, nuk kemi nevojë të blejmë ndonjë paketë, jemi këtu për të marrë një rrotullim falas prej tyre. Po, ka çdo ditë që vjen një paketë në të cilën seksioni i 1-të që mund ta merrni falas . Ju mund të shikoni foton më poshtë për të kuptuar më lehtë. Pra, mos harroni të kontrolloni çdo paketë coin master, sa herë që shihni se rrotullimi i seksionit të parë e merr atë.

Pra, këto janë 8 mënyra se si mund të merrni free spins çdo ditë dhe mund të përdorni maksimalisht ato. Ndani këtë artikull me miqtë tuaj fillestarë i cili është i ri për coin master dhe gjithmonë i shkurtër i spins.